Бивш медицински брат злоупотребявал сексуално със своите пациенти, като е записал на видео над 200 от тях, включително и 24 деца, в болница в Пенсилвания, пише в. "Дейли Мейл". 

39-годишният Майкъл Браг е работил като медицински брат от януари 2016 година до април 2019 година. 

Той е арестуван през април по обвинения в производство и притежание на детска порнография и нападение срещу две деца. 

В изявление на офиса на Главния прокурор на Пенсилвания се казва, че Брах е нападнал сексуално гола, интубирана и в безсъзнание жена в спешното отделение на болницата. Също така е стискал циците на друга пациентка в спешното. 

"Хората са били приемани по спешност в болницата и са се нуждаели от сериозни медицински грижи, но са били насилвани от този човек. Този болен секс хищник се е възползвал от пациентите, когато те са били най-уязвими и са имали най-голяма нужда от грижи", заяви главният прокурор Джош Шапиро.  

Обвинението твърди, че Браг е насилил най-малко 206 пациента, включително и две дузини непълнолетни. 

Новите обвинения, повдигнати му тези дни, включат жестоко нападение,свързано с вагинално проникване на пациент в болницата. Също така 19 обвинения в сексуални насилие над деца и създаването на детска порнография.  

Останалите му обвинения включат 171 за нарушаване на личното пространство, 201 обвинения в неправомерното използване на техника и едно обвинение за неправомерно използване на комуникационно оборудване. 

През април Браг бе първоначално арестуван след обиск в дома му, където бяха намерени видеа, на които деца използват тоалетната в болницата, както и видеа, съдържащи детска порнография. 

Превод и редакция: БЛИЦ