Истински еротичен флашмоб завладя мрежата. Студенти се надпреварват да качват провокативни видеа в подкрепа на курсантите от Уляновския институт по гражданска авиация, които разбуниха духовете в Русия с неприличния си танц на парчето на Benny Benassi Satisfaction.
а клипа бъдещите летци, по долно бельо и с фуражки на главите,  танцуват из стаите на общежитието.
 
Оказа се, че първокурсници от авиоинститута просто са искали да повторят пародийния клип, заснет от британски военни курсанти, който се подвизава в интернет пространството от 2 години. Действията им обаче предизвикаха истински скандал, а политиците и обществеността настояха курсантите да бъдат изключени заради аморалното им поведение. 
 
На фона на острата обществена реакция, в мрежата започнаха да се появяват видеа, на които млади хора имитират скандалните им движения. На едно от тях младежи, облечени в сини тениски и къси панталонки с надпис МЧС (Министерство на извънредните ситуации).
 


Към еротичния флашмоб се присъединиха и студентки от медицински колеж, бъдещи строители, фермери, млади дами от израелската армия.
 


 


Рамо на първокурсниците от Уляновск удари дори телевизионният водещ  Вадим Такменев. Пред камерите той свали вратовръзката си и започна да танцува.

 
 
Бъдещите летци получиха подкрепа и от група биатлонистки.

 

Млади майки също ракършиха снага в подкрепа на бъдещите летци на Русия. 
 


Междувременно проверка на транспортната прокуратура показа, че няма основания първокурсниците от Уляновския институт да бъдат изключени. Преподавателите им, допуснали подобно безобразие, обаче ще трябва да понесат наказание. 

Превод: БЛИЦ