Меган Фокс сякаш забрави за етикета и превзе шоуто на Billboard Awards с предизвикателна визия и поведение. Тя се яви в тоалет, в който платът бе само за декорация и предизвикателно награби приятеля си Машин Гън Кели за чатала.

Двамата си теглиха една секси целувка с език пред замечтания поглед на феновете от мъжки пол в „Майкрософт Тиътър“, приковали очи във фигурата на 35-годишната актриса.По всичко личеше, че Машин Гън Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър, нямаше нищо против разюзданото поведение на неговата приятелка.

Появяването на двойката с награбване на чатала бе оценено като най-запомнящото се пристигане на вечерта.Екстравагантностите не свършиха дотук, тъй като скоро стана ясно, че богатият на пиърсинг Кели е боядисал езика си черен.

Вълнуващата нощ завърши с награда за певеца за най-добър рок изпълнител, която бе отпразнувана със страстна целувка.Романсът между звездата от „Трансформърс“ и рок-музеканта започна през 2020 година, след като тя се раздели с Брайън Остиън Грийн, с когото бе от 2004 година. Двамата имат три деца – на 7, 6 и 4 годинки.След като приключи с Грийн, Меган Фокс срещна Колсън по време на снимки и започна връзка, която тя смята за толкова сериозна, че му оставя малко шишенце със своя кръв, когато е на снимки в чужбина. Тя е убедена, че любовният пламък се е разгорял и от двете страни на връзката.


Източник: bg-voice.com