Най-младата британска милионерка от лотарията разкрива в откровен пост за любовния си живот, че преживява едногодишна сексуална суша. 23-годишната Джейн Парк от Единбург е спечелила 1 милион паунда през 2013 г. на 17-годишна възраст, но оттогава изглежда няма късмет в любовта.
Предлагайки откровен поглед върху сексуалния й живот, тя пише в мрежата, че вече 362 дни не е правила секс. Тя е в търсене на своята половинка, откакто се раздели с бившия футболист на Дънди Джордан Пигът и участника в X Factor Сам Калахан.Но след публикуването на съобщението, Джейн получи поток от послания от потребителите в интернет - те я уверяват, че ще се срещне с точния човек навреме.

Потребителят Brian Mcmonagle пише: „Джейн можеш да имаш всеки мъж на света, защото си прекрасно момиче“. Други коментиращи направо се предлагат и си пишат телефонните номера.Миналата година, в опит да намери мъжа на своите мечти, Джейн създаде уебсайт, в който всеки желаещ да се срещне с нея можеше да изпрати молба, като тя дори предложи да плати на избраника годишна помощ на стойност £ 60 000.

В рамките на първите 24 часа над 10 000 кандидати се бяха регистрирали с надеждата да се окажат идеалния избор.След като стана най-младият победител в лотарията на Великобритания, Джейн постоянно бе обсъждана в медиите, защото тя пръскаше богатството си за всичко, от козметичната хирургия до луксозните почивки. Британката вече е платила над 50 000 паунда по процедури, включително увеличаване на гърдите и задника.Освен за сексуалната си суша, Джейн Парк наскоро призна, че след като спечелила лотарията, животът й се оказал доста скучен. Според нейните думи, тя и нейната приятелка са били толкова уморени от това да „не правят нищо по цял ден“, че се замислят да си намерят работа, например в бар.

Превод и редакция: БЛИЦ