Няма признаци на живот от двете българки, които изчезнаха мистериозно. Антонина Зоева, майка на непълнолетно момиче и Деси Илиева бременна в 4-ти месец с момиченце изчезнаха в град Ретимно в рамките на няколко дни, пише в. "Български новини".

Според резултатите от разследванията, извършени от властите, 38-годишната Тоня Зоева никога не е напускала острова по въздух, нито по вода за друга дестинация. Нейният гръцки партньор твърди, че я е оставил в петък 11 май в центъра на Ретимно, за да вземе такси. 

antonina-zoeva

От проверката на камерите за сигурност няма подобен запис. До момента не се е явли и таксиметров шофьор, който да потвърди, че е взел като клиент Антонина в нощта на изчезването й. Нейното семейство, което е в постоянна връзка с полицията, се обръща към всеки, който знае нещо, да помогне.

Под лупа преглеждат провинция Свети Василий за изчезналата бременна

В казуса на 37-годишна бременна жена Деси Илиева, която по време на разходка с партньора си изчезна мистериозно в сряда, 2 май, разследванията остават безплодни.

ntesy

След важно свидетелство, властите претърсиха планински район над село Кераме. Това е място със стръмни скали и стръмни склонове, които особено усложнява търсенето.

С премахването на неприкосновеността на телефона на Деси и нейния партньор, който се самоуби на четири дни след изчезването, до момента не се разкрива нищо което да хвърли светлина върху тази тъмна история.

Засега няма никакви отговори или от лаборатория на полицията от колата на партньора на Деси, с която са били двамата в деня на изчезването.

Бременната е видяна жива за последен път с бащата на детето извън село Кераме на 2 май. Същият следобед се загуби нейното местонахождение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ