Младеж от Хърватия бе намерен мъртъв в гора в Германия. В неделя открили тялото на момчето, след како местен гъбар повикал полицията. Тялото на 27-годишния Кристиан Б. бе предадено на аутопсия. По него бяха открити много прободни рани с нож. Полицията арестува семейна двойка от Бавария. Те са заподозрени в убийство.

Според медиите 31-годишен мъж бе задържан, а съпругата му засега е освободена. Полицията разследва причините за убийството, но първоначалното подозрение е, че момчето се е влюбило в грешната жена.

Полицията подозира, че младежът е бил убит в събота следобед и че тялото е било откарано в гората с превозно средство и е оставено там. Полицията откри мобилния му телефон и установи, че денят на убийството на момчето е свързан със заподозряната двойка. Те също така конфискували превозното средство, в което тялото на убития било превозено в гората.

"Опитали се да скрият следите в колата, но открихме кръв от убития. Двойката даде противоречиви изявления и отрече убийството, "казват полицаите.

Превод: БЛИЦ