Млада майка прегази с колата си двама тийнеджъри, защото чукали на вратата й, а след това бягали. 25-годишната Никол Лионс от село Тървин в Англия не издържала на тормоза и предприела крути мерки, пише bg-voice.com.

Тя на няколко пъти крещяла на момчетата, че ще „пререже гърлата им“, докато те потропвали на вратата й, а след това изчезвали. Това обаче не стреснало хлапетата, които били на по 14 години и те продължили с играта си.

Никол опитала и друг метод. Написала статус във Facebook, че децата са избрали грешната къща. Съобщението продължава с по-лека заплаха – че ще разговаря с родителите им.Вместо това обаче Никол решила да направи нещо по-крайно. Тя отишла на пазар с колата си – БМВ. Тъкмо когато се прибирала, видяла децата отново да тропат на вратата й. Без изобщо да се замисли, тя настъпила педала и ги прегазила.

Едното от момчетата било с почти откъснат крак. Лекарите в болницата едвам успели да го спасят, а той прекарал 6 седмици с гипс. Другото дете било със сериозни наранявания в гърба.

„Използвали сте колата си като оръжие“, категоричен бил съдия Саймън Берксън, който наблюдавал делото на Никол.

Оказало се, че жената и друг път имала навика да злоупотребява зад волана. Тя имала инцидент, след като се била почерпила с няколко напитки и предизвикала катастрофа. Не се знае дали е била умишлена.