Надзирателка от село в английското графство Северен Йоркшир се озова зад решетките заради любовна авантюра със затворник, пише Daily Star.

През 2019 г. Скарлет Олдрич, чиито родители били полицаи, се влюбила в мъж, осъден за въоръжен грабеж. Тогава британката била само на 20 години. Мъжът излежавал присъдата си в затвор със строг режим, където тя работела като надзирателка.  

Скарлет тайно снабдила любимия си с мобилен телефон и сим карта. Освен това, като доказателство за любовта си, тя татуирала номера му на вътрешната част на бедрото си.

Колеги на Олдрич обърнали внимание на факта, че младата жена флиртува с пандизчията и заподозрели, че между тях има нещо. Скарлет отричала обвиненията, но по-късно служители на затвора задържали писмо, предназначено за любимия й, с пикантна снимка на въпросния татус.Подозренията на всички се потвърдили, когато медицинската сестра видяла въпросната татуировка по време на медицинския преглед на Олдрич след задържането й от полицията.През септември 2019 г. в затворника бил намерен и мобилния телефон, в които имало съобщения от надзирателката.

На 14 април съдът осъдил Олдрич на 10 месеца затвор заради нарушаване на оказаното й доверие.