Млад британец използва сватбата на сестра си, за да предложи брак на приятелката си. За трогателния момент, заснет на видео, съобщава The Mirror.

На клипчето се вижда как младоженката Джесика се готви да хвърли сватбения си букет. В един момент обаче решава да направи нещо друго, насочва към една от гостенките на тържеството – Ники Табърър, и й връчва цветята. Пред изумените погледи на гостите тя обръща момичето на другата страна, а в този момент брат й Кириън пада на едно коляно и предлага на изумената Ники да му стане законна съпруга.Младата жена признава, че първоначално не разбрала какво се случва. Когато Джесика й дала букета, помислила, че това е просто подарък за следващата булка.Но виждайки Кириън с пръстен в ръка, загубила дар слово и изтичала към него.„Тя плаче много рядко и сълзите й в този момент говорят много”, казва бъдещият младоженец.

Познат на двойката разказва, че през юни миналата година Ники е направила спонтанен аборт. Тогава Кириън е разказал на близките си, че смята да се ожени за нея. А в продължение на няколко месеца избирал годежния пръстен.Ефектното предложение за брак пък било измислено от сестра му. Тя помогнала с планирането на изненадата, а фотографът и персоналът били уведомени предварително. „Сватбите трябва да са посветени на семейството. Някои хора казват, че това е денят на младоженката и биха се побъркали, ако нещо подобно се случи на техния празник, но аз не мисля така”, казва Джес.

Кириън и Ники чакат появата на първородната си рожба в края на юни тази година. А Ники признава, че ще помни сватбата на Джес до края на живота си.

Превод: БЛИЦ