Мъж от Индия решил тайно да се подложи на операция, за да има красива усмивка преди сватбата си, но организмът му не е издържал при процедурата, съобщава WION News.

Жителят на Хайдерабад Лаксми Нараяна Виням страдал от проблеми с венците и искал да подобри усмивката си няколко дни преди сватбата си. Той пристигнал в клиниката за планираната операция на 16 февруари.

Стоматолозите хирурзи трябвало да извършат гингивопластика на Виням - операция за възстановяване на обема на венците около естествените му зъби или коронки, за да подобрят външния вид на младоженеца в очакване на важното събитие.

Обаче по време на процедурата, която трябвало да премине относително леко, мъжът започнал да губи съзнание. Това се случи приблизително два часа след началото на операцията.

Лекарите забелязали спад на жизнените показатели и започнали реанимационни мерки. За съжаление пациентът починал. Виням не доживял пристигането на близките си, които получили обаждане почти веднага.

Бащата на мъжа разказал пред репортери, че дори не е знаел за операцията на сина си, тъй като не е предупредил никого за плановете си. Според роднина на пациента, лекарите са сложили прекалено голяма упойка на сина му.

В момента се води разследване за установяване на обстоятелствата, довели до трагичната развръзка.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук