В градчето Кап д'Агд на средиземноморското крайбрежие на Франция можете да се разходите по улицата, да пазарувате чисто голи

Младоженците Артър и Луана са дългогодишни привърженици на нудизма и те решиха да прекарат медения си месец във френския курорт Кап д'Аг. 

Всяко лято градът се посещава от 50 хиляди туристи, които законно могат да отидат без дрехи в ресторанти, барове, магазини, банки, фризьорски салони и други обществени места, съобщава Daily Star.Според двойката, долетяла тук от Бразилия, младоженците трябвало да "опитат всичко" в ранните етапи на брака. Артър и Луана знаят за какво говорят, тъй като работят като "треньори за връзки", помагайки на други семейства да се справят с кризата, причинена от пандемията.

"Ние преподаваме всичко, от секс позиции до практики за обмен на партньори. Много хора просто се страхуват да опитат нови неща, но нашите съвети помагат на двойки, които имат нещо нередно да се свържат отново," казват Артър и Луана.Младоженците решиха да не чакат, докато самите те имат проблеми във връзките, и започнаха да укрепват семейните връзки веднага след сватбата.

"Кап д'Агд е идеалното място за започване на брак в приключение. Семейният живот трябва да е наситен и не става въпрос само за секс," казват Артър и Луана.

Кап д'Агд се нарича столица на нудизма, но публичният секс все още е забранен тук: за това нарушителите могат да бъдат наказани с глоба от 15 хиляди евро.Самият факт на престоя на територията на курорта също трябва да бъде платен. Артър и Луана останаха там една седмица и дадоха 70 долара като туристическа такса. Но двойката не съжалява за нищо: в допълнение към новото преживяване младоженците получиха няколко часа снимки, които ще използват за филм за един от най-либералните градове в света.

Превод: БЛИЦ