Бившата моделка на Playboy, победителка в конкурса за красота Miss Boom Boom, бодибилдърката Сузи Кортез се оплака, че изпитва оргазми до 100 пъти на ден, пише Daily Star.

33-годишната бразилка, наричана Жената-Хълк заради страстта си към тежката атлетика, казва, че оргазмите й се случват неволно. Това според нея не зависи от това къде се намира, затова напоследък жената почти не излиза от къщи.

Тя вярва, че страда от синдром на постоянна сексуална възбуда, рядко заболяване, чиито причини не са напълно изяснени. При този синдром пациентът изпитва непровокирана сексуална възбуда, която води до неконтролируеми оргазми.

„Започна внезапно. Оттогава сякаш съм на емоционално влакче в увеселителен парк. Няма значение къде съм: в колата, в парка или дори при зъболекаря“, оплаква се моделката. Тя добавя, че един ден получила оргазъм във фитнеса, когато около 50 души я гледали.

Жената твърди, че лекарите все още не са открили причината за нейното състояние. „Със сигурност мога да кажа, че оргазмите сто пъти на ден не ми доставят никакво удоволствие. Това е доста болезнено и разстройващо“, казва Кортес.

За да облекчи симптомите си, бразилката практикува физиотерапия на тазовото дъно, но това не помага особено. „Ако ми даваха пари за всеки оргазъм, отдавна щях да съм богата“, шегува се тя.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук