Момиче показа ужасните последици от интимния пиърсинг на видео и разтревожи последователите си. Съответното видео се появи в TikTok.

21-годишната жителка на Обединеното кралство с прякор lallyllama каза, че е решила да пробие зърната си. Според героинята на материала, майсторът я посъветвал да спи по гръб, за да избегне наранявания по време на периода на заздравяване на тъканите. Момичето обаче пренебрегнало препоръката и заспало по корем, в резултат на което се събудило „в локва кръв“.
 
@lallyllama

TW: blood

♬ original sound -


На кадрите момичето дърпа тениската си и показва пурпурни петна по розов сутиен. „Бях толкова шокирана от това колко много кръв имаше. Това се случи 13 дни след пункцията, внимавайте”, обясни тя. Публикацията стана вирусна и събра 1,8 милиона гледания.

Публиката беше уплашена от историята на жителката на Обединеното кралство и започнаха да пишат за това в коментарите. „Приемете това като знак никога да не ми пробиват зърната“, „О, боже“, „Официално отлагам срещата си за пиърсинг“, „Не, благодаря“, „Моите също кървяха толкова много, уплаших се, но никога повече не се случи“ ," Същото нещо се случи и с мен, но имаше по-малко кръв ", пишат те.

Превод: БЛИЦ