Младо момиче преживя най-големия си кошмар в стар хотел в американския щат Охайо. Младата дама, която наела стая в 100-годишната сграда, се пуснала на живо в Снапчат и започнала да разказва за плановете си. Но в един момент се случило нещо необичайно. 

Тя почувствала нещо странно, все едно някой стои до нея. Започнала да чува странни и неразбираеми звуци, пише Daily Star.
Незабавно включила функцията с филтри, за да фокусира източника на шума. Първоначално помислила, че това, което вижда в обектива, се дължи на някакъв бъг, но нещото пред нея, наподобяващо маска, започнало да се приближава все повече и повече, променяйки положението си. От страх, младата жена побягнала към асансьора, но непонятното явление се впуснало да я преследва. 

Някои интернет потребители побързаха да я успокоят, отбелязвайки, че и на тях са им се случвали подобни неща. Голяма част от тях смятат, че това е призрак. Други пък обясняват загадъчното явление с игра на светлината. Каквато и да е причината, видеото изглежда доста страховито. 
 

Превод: БЛИЦ