24-годишната стюардеса от AirAsia Мабел Гуу се прослави по целия свят, след като един от пътниците публикува снимката й във Facebook. Интернет потребителите се надпреварват да пишат, че младата жена е най-красивата стюардеса, която някога са виждали, съобщава "Дейли Мейл".

"Как мога веднага да си купя билети за полета, на който тя работи?", писа един от потребителите на социалната мрежа. Мненията и желанията на другите потребители не се различават в голяма степен."Непрекъснато щях да натискам бутона за повикване на стюардеса, ако знаех, че такава красавица е на борда", отбеляза друг поклонник на Мабел.Някои обаче смятат, че тези коментари са неприлични, обвинявайки автора на публикацията, че е нарушил личния живот на стюардесата.Самата красавица, обаче, изобщо не е против вниманието, което й се оказва.

Тя е заявила, че не е разбрала защо външността й е довела хората до такъв възторг.

"Въпреки това, бях много щастлива да прочета техните комплименти по мой адрес", отбеляза гражданката на Малайзия.След такова внимание в социалните мрежи, над 60 хил. потребители започнаха да я следват в Instagram.

Превод и редакция: БЛИЦ