В Обединените арабски емирства жена подаде молба за развод, защото съпругът й „я обича твърде много“. Това съобщи Khaleej Times.

Жената завела дело в шериатския съд в Ал Фуджейра. Тя казала на съдията, че се чувства „задушена от любовта му“.

"Той никога не ми крещи, никога не ми отказва", признала жителката на ОАЕ. Според нея съпругът й понякога готвел за нея и почиствал къщата.

Въпреки това жената най-много се дразнела, че съпругът й никога не й е противоречал за една година брак.

„Имам нужда от дебати, дори кавги, а не от безобиден и послушен живот. Искам да споря поне веднъж, но това е невъзможно с моя романтичен съпруг. Той винаги ми прощава и ми прави подаръци", казала жената, която дори се оплакала, че съпругът й „е превърнал живота й в ад“.

Мъжът бил много разстроен от решението на съпругата му. "Просто искам да бъда идеален и любезен съпруг", казал той и добавил, че, след като съпругата му го укорила за наднорменото му тегло, той направил диета, започнал да спортува и счупил крака си по време на тренировка.

Разстроеният съпруг помолил съдията да посъветва съпругата му да оттегли делото. Съдът решил да прекъсне делото, за да даде на съпрузите шанс за помирение.

По-рано бе съобщено за жителка на ОАЕ, която подала молба за развод поради факта, че съпругът й не й донесъл бургер, след като пиел с приятели, въпреки че обещал да го направи. Когато мъжът се прибрал около три часа сутринта местно време без бургер, тя напусналала дома и след това отишла в съда.

Превод: БЛИЦ