Мъж без пенис, който подмамил жени да правят секс с него и използвал „неизвестен предмет“ по време на актовете на тъмно, беше сложен в списъка със сексуалните престъпници във Великобритания. 35-годишният Карлос Делакруз имал връзка с две жени и винаги правел секс с тях на изгасени лампи, съобщава „Дейли Мейл“.
 

И двете потърпевши се оплакали от силна болка по време на актовете с него и били принудени да спрат. След това имали обрив в интимната област.
 
Делакруз, който е от шотландското село Банкнок, категорично отказвал на приятелките си да го видят на светло.
 


От съда в Единбург съобщиха, че двете жени, чиито имена не се разкриват, останали шокирани, след като разбрали, че Делакруз няма пенис и е използвал някакъв неопределен предмет, с който прониквал в тях. Той самият си признал, че е правил това без съгласието на приятелките си. Имал отношения с тях по различно време в периода от 2013 до 2017.
 
„Обвиняемият е бил във връзка с една от жените между май 2013 и януари 2016, за първи път са правили секс през май 2013. Тя вярвала, че той проникнал в нея с пениса си. Обвиняемият няма пенис. Тя знаела, че той се притеснявал от тялото си и винаги носел тениска. Един път той се обърнал с гръб към нея и тя чула шум от опаковка на презерватив. Обвиняемият се обърнал и поставил пениса си в нея. По време на акта той придържал основата на члена си с ръка”, обясни прокурорът по делото.
 
Делакруз и жената правели секс веднъж месечно, въпреки че тя имала ужасна болка и можела да го докосва само през дрехите. През цялото време тя мислела, че той има член.
 
Двамата скъсали през 2016 година, след като жената разбрала истината и се оплакала в полицията.
 
Следващата жена също вярвала в мъжествеността на Делакруз. Те винаги правили секс на изгасени лампи. Тя също имала ужасни болки, а първия път дори се наложило да спрат заниманията си, защото прокървила. За 9 месеца те правили секс 10 пъти, след което тя също се сдобила с обрив. Месец след като се разделили заради финансови проблеми, тя разбрала тайната на гаджето си и също се оплакала в полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ