Марихуаната не е особено легализирана в Арканзас, но законът все пак позволява употребата за лични цели и претежанието на минимални количества, с които да се разхождате свободно. В много чести случаи обаче, бедите започват, когато всичко стане някак си по-приятно и спокойно.

Доказателството идва от 19-годишен младеж, който очевидно е прекалил с консумацията на билки или просто разполага с изключително чувство за хумор. Литъл Рок се събудил с постери, в които младеж издирва своя кактус. 

Името на растението е Терънс, но според обявата отговаря и на Тери. Кактусът е бил на верандата и последно е бил забелязан на 5 септември тази година. Собственикът му не го е виждал повече, но все пак е направил плакати и моли всеки подозиращ локацията на Тери, да му сигнализира моментално. Собственикът е заявил, че растението има брат на име "Кларънс", който е спрял да говори след изчезването.

Редакцията не е запозната дали Терънс наистина е в добро здраве и някога ще се върне, но умоляваме читателите да сигнализират веднага, ако го срещнат. В други новини, не прекалявайте с леките наркотици, може да са леки, но са наркотици.
  Източник: men.hotnews.bg