Сериен убиец  призна друго убийство почти година след като бе екзекутиран. Джак Джоунс бе екзекутиран в Арканзас през 2017 г. за изнасилване и убийство на жена през 1995 година. Преди да умре, той връчил писмо на сестра си и й казал да го отвори една година след смъртта му.

В писмото Джоунс признава за убийството на Реджина Харисън, 20-годишна студентка, в парк в Южна Флорида през 1983 година. В продължение на десетилетия за убиец на Харисън се смяташе Роналд Стюарт, осъден изнасилвач, който почина от рак през 2008 г.

Джоунс бе арестуван през 1995 г., след като е изнасилил и удушил 34-годишната счетоводителка Мери Филипс и пребил 11-годишната й дъщеря Лейси. През 2003 г. ДНК тест го свързва с изнасилване и убийство на Лорейн Барет, 32-годишна туристка във Форт Лодърдейл, за което е осъден на смърт. Той дал писмо на сестра си през 2007 г. за съхранение. В него признава, че е преследван от призрака на Харисън в продължение на три години.

"Тя ми прости", пише той в посланието си и добавя, че иска семейството на Харисън да знае, че "дълбоко съжалява и не може да се успокои, докато не разберат истината." В края на писмото той пише: „Нека да знаят, че накрая станах по-добър и се опитах да се справям по-добре, от уважение към онези, на които съм причинил беди. Така трябва да бъде. Ще наблюдавам и ще направя всичко възможно да им помогна оттам."

Превод: БЛИЦ