Младо момиче от Лос Анджелис сподели в Reddit зловещи кадри, заснети посред нощ от камера за видеонаблюдение, инсталирана в стаята на баща й. Цялото семейство е в шок и не знае какво да прави.

На видеото се вижда призрачна фигура, която излиза изпод одеялото, а след това сякаш се разтваря във въздуха. Всичко се случва за секунди, а бащата на момичето изобщо не разбира какво става, пише  The Sun.

Бащата поставил камерата, която реагира на движение, в спалнята си, защото вече няколко пъти се будел посред нощ от усещането, че има някой в стаята му. Когато сутринта семейството изгледало кадрите, всички били в шок, защото опасенията им се потвърдили пред очите им.

Американката споделя видеото в Reddit и моли хората да й кажат дали и те виждат същото нещо. Интернет потребителите обаче са разделени в мнението си. Според едни камерата наистина е уловила призрак, както и че  силуетът, който стои в другия край на леглото се вижда много ясно. Други пък смятат, че в съня си таткото просто е протегнал ръката си и се е обърнал на другата страна.
Превод: БЛИЦ