Лондонските криминалисти разследват мистериозната смърт на млада блогърка от Франция. Тя била открита мъртва и закопана в плитъкс гроб в собствената си градина. 

Оказало се, че тя била изключително активна в различни приложения за запознанства като Тиндър. Малко преди да умре, имала среща с неизвестен до момента "харизматичен мъж".

Полицаите открили 40-годишната филмова продуцентка и блогърка Лорелийн Бертукс в градината в дома й в Лондон. Жената, която била родом от френската Корсика, била обявена за издирване, след като приятели и колеги подали сигнал, че не се е появила на работа.След започналото издирване полицаите открили къщата й абсолютно празна, там били само двете кучета на Лорелийн. Свидетели забелязали

Лорелийн, която последно припечелвала и като PR в събота вечерта. Тя се похвалила пред приятели, обаче, че в неделя има среща с много привлекателен мъж. Според разследващите вероятно той е и последният човек, който е виждал Лорелийн жива. 

Тя се запознала с мъжа през Тиндър и в момента полицаите го издирват усилено. Единият от приятелите на блогърката заявил, че преди седмица я видял да разхожда кучетата си с "подозрителен индивид". Може ли той да е точно онзи загадъчен мъж?"Това е ужасно, много се измъчвам. Никой не знае как е била убита и дори кога е станало - в събота или неделя. Тя трябваше на всичкото отгоре да се изнесе от тази къща в понеделник", разкрива приятел на Лорелийн. 

Лорелийн била много успешна, работела е за някои от най-известните английски актьори и хора от изкуството. Нейна клиентка е била и актрисата Шеридан Смит. 

Превод БЛИЦ