Бащата на шест деца Емил Силърс от Великобритания постоянно купонясвал на партита за суингъри зад гърба на жена си години наред, докато в крайна сметка не решил "да започне нов живот" с цената на живота на съпругата си.

Обладаният от мания за секс войник си направил профил в сайт за запознанства, където написал, че търси самотни жени и двойки на възраст между 18 и 55 години. В графата "интереси" любовчията посочил груповия секс, садо-мазо, воайорство. Съдейки по отзивите, публикувани на сайта Fab Swingers, мъжът мамил своята съпруга в течение на шест години. 

Фото © Соцсети. Эмиль и Виктория Сильерс

"Много приятелски настроен, прекарахме си с него чудесно. Жената изпита максимално удоволствие, той със сигурност успя да я накара да се усмихне", пише двойка, която се увлича по зоофилията. 

Фото © Соцсети. Любовница Стефани Голлер

 

Любителят на секса се е срещал и с проститутки и е посещавал клубове за сиунг, единият от които дори е станал мишена на полицейска акция. Мъжът се определял като красавец, добре осигурен и се хвалил с тяло. В полицията Силърс заяви, че той е хипер сексуално активен. 

Фото © Соцсети. Эмиль Сильерс

"Не мога да кажа колко пъти, но съм го виждал на нашите купони. Нямам неговия телефонен номер", разказва Рикардо Харууд, собственик на клуб за суинг.

Фото © Соцсети

Фото © Соцсети

 

Жената на престъпника Виктория разказала в полицията, че тя се е досещала, че той си има някой. Открила е била също негова кореспонденция с други жени и презервативи в колата, но никога не могло дори да ѝ хрумне какъв е бил мащабът на неговия секс апетит. Освен това, тя отказва да вярва, че мъжът й наистина се е опитал да я убиец. 

Фото © Соцсети. Эмиль Сильерс

"Боли ме, чувствам се обидена. Но не мога да повярвам, че той е убиец. Ще съжалявам за брака си до края на своя живот", казва Виктория. 

Силърс два пъти се опитвал да убие жена си: първоначално той се опитал да взриви дома им с газ. Вторият път той се опитал да повреди парашут, с който жената е скачала. При това, по време на злодеянията си, той е имал връзка с бившата си жена и любовница от "Тиндър" Стефани Голър, с която той искал да започне нов живот, прибирайки парите от застраховката живот на Виктория. В момента мъжът очаква да чуе присъдата си. 

Превод и редакция: БЛИЦ