49-годишната Сара Луис от Устър използвала сайтове за запознанства, за да прелъсти и рекетира женени мъже. Шантажистката ги вкарвала в леглото си, а след това ги заплашвала, че ще разкаже всичко на съпругите им.

С коварния номер Сара прекършила живота на петима мъже, но съдия преценил, че по този начин тя само повишавала самооценката си и я освободил от затвора, пише Miror.

Разведената фурия обвинила един шантажираните мъже в изнасилване, на втори казала, че е бременна от него, а на трети, че я е заразил със СПИН.

Един от рекетираните мъже едва не се самоубил, след като Сара го заплашила, че ще изпрати интимни снимки от секса им на жена му. След това заставила пожарникар да се уволни, заканвайки се да изпрати неприлични снимки на шефа му. Особено внимание заслужава историята с  "изнасилването", която Сара разказала на 12-годишната дъщеря на поредния шантажиран от нея мъж.
 
По време на съдебния процес секс терминаторката си признала за 5 епизода на шантаж. Но съдията Николас Картрайт отказал да я върне зад решетките, тъй като тя обяснила поведението си с "ниска самооценка, което искала да повиши" и "желанието да бъде любима". Сара била осъдена на 2 години условно и на принудителни посещения при психиатър.

Коментирайки милозливата присъда Сара подхвърлила многозначително на излизане от съдебната зала: "Моят опит от ареста не е никак лош, там ме лекуваха много добре, особено надзирателите”...

Превод: БЛИЦ