Един от най-могъщите и доста скъпи секс клубове отвори врати за широката публика, но постави и доста солидна сума за вход - 2000 долара на вечер. Въпросният Snctm се намира в Лос Анджелис и изисква "кръвна" клетва, за да може човек да влезе. Годишният абонамент минава сумата от 100 000 долара.
Репортер от Ню Йорк успява да влезе във въпросния клуб и споделя, че е забелязал доста познати лица от розовата индустрия да се носят в някои от най-провокативните еротични дрехи с много предизвикателни послания. Гостите рядко надвишават 99 човека, но всички могат да наблюдават гледки като 3-ка пред публиката или гълтане на огън с еротични елементи.
 

Дамите са облечени изключително елегантно и еротично, носейки се през ордите много по-възрастни джентълмени в костюми. В клуба присъства и мъж, който демонстрира различни японски техники по завързване върху по-възбудените дами. Идеята за този клуб се ражда през 2013 година и предлага нещо повече от секс - задоволяването на някои от най-първичните сексуални инстинкти, поне това смята Деймън Лоунър.
 

Абсолютната дискретност се запази много добре. 

Източник: Men.hotnews.bg.