Гуинет Полтроу пусна за онлайн продажба свещ с аромат на интимните й части. 

Актрисата е оценила аромата на вагината си на 75 долара, а всеки желаещ може да го закупи от нейния онлайн магазин Goop.

47-годишната актриса е автор на свещта с наименованието „Тази мирише на моята вагина“, която се продава в нейния онлайн магазин. Актрисата разкрива, че ароматите на цитрус, бергамот и кедър допълват цялостния аромат на свещта.

Според Полтроу свещта е създадена на майтап, както е написано и в описанието на продукта, което гласи:

"Тази свещ започна като шега между парфюмериста Дъглас Литъл и личния ми лекар - двамата работеха върху аромат, когато личният ми лекар избухна и каза, че комбинацията от ароматите "Ъ-ъ ..... миришат на вагина. 

От шега, идеята се превърна в смешна, разкошна, секси и красива неочаквана комбинация на аромати".

При тестовия период свещта е била продадена за часове.

Гуинет - която основа своя онлайн магазин през 2008 г. - често попада в хрониките за нестандартни предложения, след като преди време пусна за продажба златен вибратор на стойност 15 000 долара и вагинални нефритови яйца.

Миналата година пък скандализира обществеността, след като предложи садо-мазо кожен костюм на стойност 786 долара, който върви в комплект с черен кожен камшик за 300 долара. Самата Гуинет засега няма планове изцяло да се откаже от актьорството, но смята да се съсредоточи върху налагане и разширяване на своя онлайн магазин, а не върху актьорската си кариера. „Никога не съм казвала, че се отказвам от актьорството.

Но Goop е моята страст на пълен работен ден и това, че съм основател и изпълнителен директор на Goop е това, което правя по цял ден и искам да правя непрекъснато", съобщи актрисата за американски медии.