Мумифициран ембрион е намерен в тоалетната самолет на международното летище в Мадрид. Полицията направила ужасяващото откритие на терминал 4 на летище „Барахас“, след като самолетът пристигнал от Куба, пише „Сън“.
 
В момента се правят изследвания, за да се установи дали плодът е на човекоподобна маймуна, както подозират разследващи, или човешки. Съмненията произтичат от състоянието, в което е намерена находката.
 
Тя била увита в парче плат и скрита там, където в тоалетните на самолетите се слага тоалетна хартия. Намерена е по време на рутинно полицейско претърсване. Името на авиокомпанията, изпълняваща полета, не се съобщава.
 
Полиците са разпитали екипажа на самолета, които твърдели, че нямали идея как фетусът се е озовал там. Предстои разпитването на всеки един от пътниците.
 
Ембрионът е намерен на 3 юли, но информацията за това се разгласява едва сега.
 
През 2012 година на летището в Маями двама американски пенсионери от кубински произход бяха спрени за проверка, а в куфарите им бяха открити два фетуса. Те били човешки и в 20-тата гестационна седмица. Щели да бъдат използвани за ритуали, известни като „карибска черна магия“.

Превод и редакция: БЛИЦ