Хари и Меган Маркъл ще имат второ момче. Това прогнозира Мастер Хахан – екстрасенс и представител на африканско племе от магьосници.

Според него бракът между принца и бившата актриса ще бъде стабилен и продължителен, защото те са обединени в личните си мераци и страдания.

„Хари е свикнал да получава почести, но сега ще му се наложи да стъпи на земята. Но това няма да го откаже от Меган, защото евентуален развод би го провалил завинаги.

Астролог с черна прогноза за брака на Меган и Хари, разкри какво ужасно нещо ще ги споходи едва след година!

В тяхното семейство цари пълен матриархат – Маркъл е главата, той – изпълнителят. Това вече не учудва никого. В династията на Елизабет II винаги е било така“, коментира Мастер Хахан.

Междувременно от „Us Weekly“ предадоха, че Хари бил изключително доволен от новия си живот в Канада. Неотдавна източници разкриха, че Меган категорично е заявила, че не съжалява за решението си да се оттегли от монархията и изглежда, че принцът е на същото мнение.

Гореща новина за Меган и Хари: Напускат Канада! СНИМКИ

„Той е много по-щастлив във Ванкувър и е много по-спокоен. За сега не съжалява за нищо. Приоритетът му е да защити семейството си и е радостен, че се справя със задачата“, разкри анонимен говорител пред изданието.

Но се оказва, че принцът и Маркъл всекидневно провокират бурни емоции в Бъкингамския дворец, въпреки че са на хиляди километри от него. Херцозите на Съсекс за пореден път разгневиха кралските съветници, които ги обвиниха, че са се отнесли неблагодарно към Двора и че постъпката им да напуснат монархията е истински нож в гърба за Елизабет II.

„Семейството направи всичко възможно да угоди на прищявките им – ожениха се както искаха, получиха дома, офиса, парите, екипа и длъжностите, които искаха и всички ги подкрепяха безрезервно. От какво повече биха имали нужда?

Те постъпиха адски несправедливо към кралицата, която въобще не заслужава подобно отношение. Семейството прие, че Хари и Меган искат да подходят различно и е готово да им помогне, а те се държат непростимо“, заяви анонимен помощник от Двора.

Кошмарни новини за принцовете Уилям и Хари СНИМКИ

Твърди се, че въпреки опита да се спазва добрия тон и Хари и жена му да бъдат подкрепяни като любими, макар и глезени деца, Елизабет II и останалите членове на монархията са изключително разстроени от развитието на събитията.

Кралски съветници са убедени, че херцозите са взели решението си самосиндикално и не са обсъдили намеренията си с никой друг от семейството. Източник от Двора разкри за „Daily Mail“, че Хари и Меган планирали тайно бягството си, докато били в Канада по време на коледната си ваканция.

Съпрузите дори възнамерявали да пуснат собствен уебсайт, независим от кралската мрежа, и не споделили плановете си с пиар отдела си в Англия.

„Всички са шокирани, разочаровани и тъжни от случилото се. Невероятно е колко подло постъпиха. Хари и Меган си мислят, че целият свят е срещу тях и подправят фактите, като изкарват монархията лоша, което е пълна глупост. А защо всичко това трябва да става пред очите на света, само те знаят. Но нямат истинска представа как ще станат финансово независими“, заяви втори съветник от Бъкингам.