Кралицата може би изпрати кодирано послание до Меган Маркъл и принц Хари, твърди кралски автор.  

Нейно Величество присъства на неделната служба в черква близо до своето имение в Норфолк, както повелява нормата за монарха. 

СНИМКИ: Липсата на този живот накара Меган Маркъл да сътвори "Мегзит"

Но този път тя бе забелязана да носи диамантена брошка във формата на снежинка на ревера на своя син тоалет. 

Твърди се, че брошката може да е прикрит начин за демонстриране на подкрепа за Хари и Меган, след като те наскоро обявиха, че се еманципират от британския кралски двор, за да заживеят нов живот в Канада. 

Ето какво споделя Меган на най-близките си приятели след "Мегзит"

Брошката е подарък на Кралицата за нейния сапфирен юбилей през 2017 година от бившия губернатор на Канада Дейвид Джонстън от името на страната му.  

 

Предполага се, че брошката, с оглед на това, че е от Канада, е кимване към страната, в която Хари, Меган и Арчи в момента живеят и започват новия си живот.  

Гореща новина за Меган и Хари: Напускат Канада! СНИМКИ

Фил Дампиер, автор на книгата Royally Suited: Harry and Meghan in their Own Words, каза пред в. "Сън": "Кралицата има навика да изпраща кодирани послания по прикрит начин. Например, тя използва своята чанта, за да изпраща съобщения до своите помощници. Ако чантата е в определена позиция, то Кралицата иска да напусне събитието до 5 минути. Тя носи дрехи и бижута, за да покаже подкрепа или съпричастност към някоя страна, например, тя носи зелено при историческата си визита в Ирландия.

Затова, напълно е възможно, тя да изпраща послание на Хари и Меган. Сигурен съм, че тя е съкрушена от решението им да си тръгнат и иска д остави вратата отворена за тяхното завръщане, в случай, че те някога променят своето решение". 

Превод и редакция: БЛИЦ