Пиянските изпълнения на Никълъс Кейдж отново му отредиха челни места по таблоидите. За поредната такава пишат The Sun, цитирани от БГ ВОЙС.

57-годишният актьор и носител на Оскар е бил изгонен от изискано заведение в Лас Вегас в близост то най-популярните хотели и казина в световната столица на хазарта.


Преди това е бил видян да надига чаши с уиски и да удря по няколко шота с текила. Той е носел панталони с леопардов принт и едва е успявал да си обуе краката в джапанките, когато е започнал да се държи агресивно към персонала.

Тъй като, бил в окаян вид посетителите объркали звездата от Да напуснеш Лас Вегас за бездомник. В лентата той играе именно образ на човек прекаляващ с алкохола.

Малко след като е бил изгонен Кейдж се е опитал да се върне в ресторанта но е бил спрян от жена, за която се предполага, че е служител на заведението. Случката се е разиграла на 13 септември, отбелязва The Sun.

Очевидец разказва, че Кейдж е бил толкова на градус, че се разхождал бос в заведението и е налитал на бой преди да го отведат навън. До вкъщи той е бил заведен от един от посетителите в ресторанта.

През март 2019 г. във видимо нетрезво състояние Кейдж се ожени в Лас Вегас за Ерика Койке, но четири дни по-късно поиска анулиране на брака си, твърдейки че не е бил в състояние да контролира действията си. По-рано тази година под венчилото с него мина петата му съпруга Рико Шибата, която е с 30 години по-млада от него.