ТериРичардс е името на известния фотограф от Холивуд, който е работил с Риана, Бионсе, Ким Кардашиян, Иванка Тръмп и много други звезди. Сега обаче му предстоят сериозни проблеми, тъй като и срещу него се появиха обвинения в сексуално насилие спрямо популярните си клиентки.
Холивуд още не се е оправил от скандала с Харви Уайнстийн, а вече се тресе от нов такъв. Този път е обвинен един от най-прочутите фотографи.Започнаха да излизат обвинения, че той е насилвал жертвите си от 2008 г. насам, а според анонимен извор, Уайнстийн е "Бамби" в сравнение с Ричардс.

Лейди Гага коментира, че съжалява, че изобщо е работила с Тери, а Кейт Мос твърди, че Ричардс я фотографирал гол.
"Той искал да го наричат "Чичо Тери" и самият се хвалел, че има сексуални връзки с много девойки, които му позирали. Да бъдем искрени, имате пред себе си някой, който изглежда така, трудно е да не злоупотребиш," казва анонимният извор.Обвиненията се сипят и в социалните мрежи, а неотдавна своята история разказа и 32-годишната манекенка Ана дел Гайко, която описва какво й се е случило с Тери.

"Бяхме на снимки и изведнъж той си извади пениса. Искаше орален секс, а също така и да го снима. Бях в шок и успях само да побягна," твърди Ана.Веднага и двуги две манекенки обявиха своите неприятни истории с Ричардс. Джейми Пек и Сена Кеч, а също така изтече и разговор със 17-годишна девойка, която му казва, че не иска да прави секс с него, а той й отговорил, че могат да го направят и в ресторант за бързо хранене.

След излизането на обвиненията Тери остана без основните си ангажименти към "Vogue", "Vanity Fair" и "GQ".Самият той коментира обвиненията: "Всички те идват от Инстаграм и нямат никаква връзка с истината. Изпитвам уважение към всички. Никога не съм използвал положението си, за да принудя някого да прави нещо насила," пише Ричардс.

С оглед на неговото детство и родители може би не е чудно, че е тръгнал по погрешен път. Той е роден в Ню Йорк, където прекарал детството си в бохемски живот. Майка му била актриса, а бащата моден фотограф. В най-ранното детство те го оставяли сам и ходели на забави със звезди, сред който музикантите от "Роулинг стоунс".

Тери пробвал за пръв път дрога още само на девет години, а се опитал да се самоубие на 14, когато изпил шепа таблетки. След това преминал на хероин, от който успял да се откопчи, след като се предозирал през 2001 г.

Превод: БЛИЦ