Шиниъд О’Конър е приета в болница, само седмица, след като 17-годишният й син беше открит мъртъв.

Изпълнителката на „Nothing Compares 2 U“ каза на феновете в четвъртък вечер, че влиза в болница, за да получи помощ, след като сподели в поредица от тревожни публикации в Twitter, че планира да посегне на живота си, пише bg-voice.com.

„Реших да последвам сина си. Няма смисъл да живея без него. Съсипвам всичко, до което се докосна. Живеех само за него. А сега го няма“, написа тя в пост в Twitter.

Час по-късно жената се извини за публикациите си и увери феновете си, че търси медицинска помощ. O’Конър, която винаги е говорила открито за психичните си проблеми и мисли за самоубийство, каза, че се чувства „изгубена“ и че се обвинява за смъртта на сина си тийнейджър.

„Съжалявам. Не трябваше да казвам това. Сега съм на път за болницата. Съжалявам, че разстроих всички“, написа тя и допълни: „Загубена съм без детето си и се мразя. Болницата ще помогне за известно време. Но ще намеря Шейн“.

БЛИЦ припомня, че тялото на Шейн О’Конър беше открито на 7 януари, два дни след като изчезна. Самата певица написа в Twitter, че синът й се е самоубил.