Джони Деп решил да се разведе с Амбър Хърд не заради домашно насилие и многобройните изневери, а заради "нейна безобидна шега".
 

Във вторник, 7 юли, в съд в Лондон се проведе изслушване по делото за клевета на Амбър Хърд срещу Джони Деп, съобщава „Дейли Мейл“.

На заседанието бившите съпрузи се появиха в различно време, за да избегнат словесни схватки помежду си в коридора. В съдебната зала звездата от „Карибски пирати“ нарече Хърд „пресметлива и самовлюбена социопатка“.
 
Джони разказа за случая, който бил последната капка, преляла чашата. Актьорът припомни как веднъж актрисата умишлено се изходила направо в брачното им легло. Самата Хърд го нарекла „безобидна шега“, но Деп твърдо решил за себе си, че не иска повече да бъде с това момиче.
 
Актьорът отрече обвиненията в домашно насилие, като заяви, че побоят над нежния пол е неприемлив за него. Защитата на Хърд обаче твърди, че Джони многократно е биел бившата си жена, докато е бил под въздействие на опиати.
 
На следващите съдебни заседания свидетели ще бъдат бившата съпруга на Деп, Ванеса Паради и бившата му възлюбена, Уинона Райдър.