Нов кошмарен скандал грози Елизабет II и цялото й семейство. Пореден епизод от серийния документален филм на Нетфликс „Джефри Епштейн: Неприлично богат“ повдига завесата над тайни, свързани с неизвестни досега факти около педофила и неговия остров на ужасите.

4 скандални тайни на Елизабет II, които криеше от целия свят СНИМКИ

Както се знае, самоубилият се социопат беше пръв приятел на принц Ендрю. А сега човек от персонала в имението на финансиста твърди, че е станал пряк свидетел на насилие над непълнолетни момичета, в което е участвал и синът на кралицата. Въпросният Стив Кали уточнява, че принц Ендрю не само е знаел какво се случва на острова на педофилите, но и се е включвал в извращенията. 

Сензационни СНИМКИ на Елизабет II от архивите взривиха мрежата ВИДЕО

"Джефри беше близък със световния елит. През 2004-а видях принц Ендрю в басейна в компанията на съвършено голо момиче. Двамата явно бяха в прелюдия към секс, но в един момент той силно я притисна към себе си“, разказва Кали.

Днес той е убеден, че момичето е била Вирджия Джуфре, която преди време обяви, че принц Ендрю е бил един от влиятелните мъже, които са я принуждавали да прави секс с тях, когато тя е била само на 17. 

Гръмна страшен секс скандал с привкус на педофилия в Бъкингамския дворец

Кали е работил в имението на Епштайн от 1999-а до 2005-а, където е поддържал интернет връзките. Той признава още, че е виждал на острова Алън  Дершовиц – известен американски юрист и професор по право в Харвард, както и самия Бил Клинтън.