Скот Уоринг, който е популярен уфолог, отново е разглеждал сателитни снимки и е забелязал нещо необичайно. Изследователят е видял огромна пирамида близо до бреговете на Япония, която се е движила и продължава да се движи непосредствено по океанското дъно, съобщават световните издания.

Уфологът е направил тези изводи, след като намерил следи до пирамидата, ширината на които достига 20 километра, а дължината - над 650 километра. Уоринг е убеден, че това е извънземен кораб, който преди много векове се е приземил на дъното на океана и за цялото това време е изминал път от 650 км.

Уфологът казва на интернет потребителите да обърнат внимание на това какви технологии могат да имат извънземните, за да създадат толкова интересен и мистериозен обект.

Според него, възможно е вътре в откритата пирамида все още да има запазени някои технологии, принадлежащи на пришълците. Уоринг е сигурен, че този обект трябва да бъде проучен обезателно, защото той предизвиква огромен брой въпроси, на които няма отговори.

Превод и редакция: БЛИЦ