Украинската астроложка Анна Ефремова направи прогноза за Украйна и установи, че в близко бъдеще руските войски могат да окупират част от украинските територии.

„От 22 май в Украйна ще се включи неблагоприятна комбинация, която предвещава загуба на земя и определена територия поради принудителни обстоятелства. Тази опасна ситуация ще бъде активна до февруари 2023 г. 

Но това не означава, че обстановката в цялата страна ще бъде подобна. 

Същото небесно съвпадение се наблюдаваше и през 2014 г., когато имаше напрежение с Крим и част от Донецка и Луганска области“, заяви Ефремова, цитирана от УНИАН.

Тя добави, че най-важният сценарий ще започне да се разиграва след май 2022 г. и крие рискове за Украйна да загуби територии в официалния формат, в който е била до момента.

„Сега Сатурн е активен и той не пита дали искате нещо или не, той ви принуждава да се съгласите с определена ситуация. Сатурн се намира в 12 дом (дом на загубите) заедно с 4-ти дом (земя). 

Става въпрос за „избор без право на избор“. Няма значение какво правите или не правите. Това е мощна енергия, която ще действа независимо от желанията и действията на човек, " казва експертът.

Според астролога Украйна ще може да си върне окупираните територии, но това няма да стане веднага. 

Тя също така призова хората да стоят на безопасни места и да не пренебрегват правилата за безопасност.

БЛИЦ припомня, че преди дни пък астропсихологът Валентина Витрок разказа каква изненада ще донесе юни за украинците.

Превод и редакция: БЛИЦ