Световноизвестнa порно актриса бе открита да живее щастлива в мрежа от тунели под Лас Вегас, пише "Мирър".

Преди много години Джени Лий беше една от най-разпознаваемите актриси, участващи в индустрията за възрастни.

Жената от Тенеси плени широката публика, появявайки се във филми и списания от висок клас, включително Hustler и Penthouse, преди да се оттегли, за да се фокусира върху модата през 2009 г.
 Докато 45 000 души все още се абонират за нейната работа в един уебсайт, предполагайки, че славата на Лий не е намаляла през последното десетилетие, житейската й ситуация се е променила драстично.

39-годишната жена е намерена да живее в 200-километров лабиринт под столицата на хазарта от телевизионен екип, който прави документален филм за тунелите.

Джени, чието истинско име е Стефани Садора, беше открита, заемайки малка площ от създадените от човека пещери. Тя използва просто факла, за да освети жизненото си пространство.

На въпрос дали е намерила успех като порнозвезда, тя отговори, че е "една идея прекалено успешна".

„Всъщност станах много известна. Все още трябва да съм в топ 100 в някой списък някъде. Преди бях толкова гореща", споделя тя.

Въпреки че Джени изглежда засрамена от положението си, тя бързо подчертава позитивите на живота в тясно сплетена подземна общност.
 „Не е толкова трудно, колкото може би си мислите, всички наистина изпитват уважение един към друг“, казва тя.

„Всички са добри един към друг, което не мисля, че се намира лесно. Щастлива съм, имам всичко необходимо тук. Хората са повече приемащи“, добави Джени.
 На въпроса й дали мисли да напусне тунелите, които са построени, за да защитят града от светкавични наводнения и сега приютяват хиляди бездомни хора, Джени предположи, че би го направила, но не държи особено да го прави.

Тя продължи: „Разбира се, няма вода. Харесва ми, че тези трудности изграждат другарство. Чувствам се така, сякаш създавам истински приятели.“

Не е ясно как Джени се озовава в тунелите.
 Тунелите под ивицата в Лас Вегас са известни с това, че съдържат много цветнокожи персонажи, включително работници на пълен работен ден.

Докато е пълен с интензивни миризми и буквално е под земята, тротоарите отгоре често са залети с изпуснати пари.

Превод: БЛИЦ