Ози Озбърн разкри, че е болен от Паркинсон в емоционално интервю заедно със съпругата си Шарън. 


71-годишният говори пред "Добро утро, Америка", за да разкрие, че той вече не може да крие здравословните си проблеми, заради които взима цяла шепа медикаменти, за да притъпи невралгичната болка. 

По думите му, всичко започнало, когато той паднал миналата година. Наложило се е да се подложи на операция. 

След това започнали невралгичните болки. Лекарите дълго време не успели да установят, дали болките са от падането, операцията или някоя друга болест. 

Лоши новини за Принца на мрака Ози Озбърн

Твърдейки, че все още е доста далеч от смъртното легло, както бе съобщено по-рано, легендарният рокаджия заяви, че ще се бори неуморимо с болестта си в името на своите фенове.

"За нас това е ужасно предизвикателство. Трябваше да си оперирам врата, което прецака всичките ми нерви. Открих, че имам мека форма на ...", каза Ози, след което погледна жена си преди да довърши. "Паркин 2, което е вид Паркинсон. Има много видове Паркинсон", каза вместо него Шарън. 

"Това е доста далеч от смъртната присъда, при това с много, но засяга нервите ми в цялото ми тяло. Така имаш един добър ден, след това лош ден, а след него наистина лош ден", споделя Ози, който добавя, че понякога не чувства едната си ръка. 

Двойката разкри още, че към момента те са изчерпали всичките възможности за лечение в САЩ и планират да заминат за Швейцария през април, където има професор, специалист в тази област.