Бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани и третата му съпруга се развеждат след 15 години брак. 63-годишната Джудит и 73-годишният Рудолф се ожениха през 2003 година. Тази седмица Джудит е подала документи за развод във Върховния съд на Манхатън и по всичко личи, се готви за тежка битка за разделяне на имуществото, съобщава „Дейли Мейл”.
„С голяма тъга потвърждавам, че Джудит и аз се развеждаме. Надяваме се да направим това колкото е възможно по-приятелски и се надявам, че хората ще уважат личното пространство на децата ни този път”, заяви бившият градоначалник в интервю. Той не уточни причините за раздялата, а каза само, че и двете страни имат вина.
 
Това е трети брак както за Руди, така и за Джудит, която е медицинска сестра. И двамата имат деца от предишните си бракове. Бившият кмет има син Андрю и дъщеря Керълайн от втората си жена Дона Хановър, за която бил женен от 1984 до 2002 година.
 
Първата му жена е Реджина Перуджи, за която се венчал през 1968 година. Бракът им бил анулиран през 1982, след като двамата открили, че са втори братовчеди.
 
Джулиани се запознал в Хановър през 1982 година, когато още бил женен за Реджина. Двамата сключили брак през 1984. По-късно – през 1999 се запознал с Джудит Нейтън докато още бил женен за Хановър. Когато аферата излязла на бял свят той се изнесъл от имението „Грейси” и заживял с новата си любов. През 2001 година адвокат на Джулиани разкри, че той рак на простатата го е направил импотентен.

Превод и редакция: БЛИЦ