На 12 август в Черновци, Украйнаы заснеха пияна двойка, която прави секс точно на улицата в една от летните площадки, пишат местни медии. Видео на инцидента беше показано и по местен телевизионен канал. Записът показва двама пияни хора, които страстно се прегръщат на лятна тераса на улица „Бережанская“. Седнали на стол, те се опитват да правят секс.
 

Патрулни полицаи пристигнаха на мястото на инцидента. Появата на служителите на реда изненада любовниците, тъй като те не сметнаха действията си за нарушение. "Двойката изрази несъгласие с нецензурен език, не отговори на законовите изисквания. След ареста и двамата бяха откарани в Регионалния наркологичен диспансер в Черновци, където преминаха тест за пиянство", каза Вита Криворучко, старши инспектор на пресслужбата на патрулната полиция в района на Черновци.

Сега разследващите се занимават с пияните любовници. Според Татяна Андрейчук, специалист в отдела за комуникация на Държавната данъчна администрация в област Черновци, влюбените отказали да направят тест за алкохол в кръвта. За секс на публично място, двойката може да бъде арестувана за срок до 15 дни съгласно член 173 „Дребно хулиганство“ от Кодекса на Украйна за административното престъпление.

Превод: БЛИЦ