Веселата Коледна нощ завърши за 25-годишната Мили Сленет от Сидни, Австралия с пътуване до болницата. В разгара на семейно парти момичето-хореограф започна да се състезава със сестра си, която по-добре да повтори известната сцена от филма "Мръсни танци".

Мили излетя със скок над гаджето си Конър, той я хвана и я вдигна - победата беше очевидна. Алкохолът в кръвта обаче попречи на момичето - и тя, с наднормено тегло, падна ужасно на врата си.

Смехът и шумът отстъпиха на писъци на ужас и цялото семейство се втурна към Мили. Но танцьорката, залитайки и кикотейки се, се изправи и помоли баща си да гледа видеото - тя се чудеше дали могат да повторят сцената. Момичето не искало да се обади на линейка, но болката в ребрата не отминала, затова родителите й се скарали за нея. Пристигналите лекари, след като са гледали видеото, изобщо не са могли да повярват, че Мили е оцеляла, пише Lad Bible.Закараха я в болницата, където прегледът показа следното чудо - нищо не било счупено, танцьорката се отървала само с натъртвания. Момичето е сигурно, че всичко това се дължи на алкохола - той направил мускулите по-отпуснати и податливи. И въпреки че хореографката имаше голям късмет, тя е решила да бъде по-внимателна със себе си и да не повтаря подобни трикове неподготвена. Мили казва, че баща й сега е сънувал кошмари, при които падането й не е било толкова успешно."Знам колко невероятен късмет съм имала. Можеше да свърши много по-зле. Можех да си счупя врата или гръбнака. Въобще можех да умра. Постоянно чуваме за подобни случаи и как хората не са успели да се възстановят. И едва след публикуването на видеоклипа и реакцията на моите абонати разбрах как всичко е минало добре," сазва Мили Сленет.

Превод: БЛИЦ