Хакан Сабанджъ, представител на една от най-богатите фамилии в Турция - династията Сабанджъ и най-търсеният младеж в страната, се влюби в бившата приятелка на по-големия си брат, пишат турските медии.Изборът на 27-годишния милиардер беше Дила Таркан, дъщеря на турски имигранти в САЩ, с която Хакан се срещнал в Ню Йорк.

Според съобщения в турските медии Хакан Сабанджъ решил да сложи край на репутацията на плейбой и сериозно да помисли за създаване на семейство.

В същото време, както съобщава телевизионният канал Стар ТВ, семейството на Хакан не е възхитено от избора на наследник: твърди се, че родителите на Сабанджъ не харесват новата му любов.

През 2017 г. пресата писа за кратката връзка на Дила Таркан с по-големия брат на Хакан, Хаджи Сабанджи и преди няколко месеца тя прекъснала аферата си с друг любовник, Яху Учбашаран.

Хакан Сабанджъ е един от внуците на Сакип Сабанджъ, турски бизнесмен, милиардер, писател и филантроп, основател на Sabancı Holding, най-големият частен финансов и индустриален конгломерат в Турция.

Превод: БЛИЦ