Кармен Смит, от Пасадена, Калифорния, развива лимфедем като дете, която причинява значително подуване на краката, глезените и колената й.Въпреки болезненото самосъзнание за тялото си, 30-годишната жена се е научила да обича своята уникалност и да споделя пътуванията си със своите 48 000 последователи в Instagram, пише "ДейлиСтар".
Лимфедемът най-често се наблюдава след дисекция на лимфните възли, хирургия и / или лъчева терапия, но може да бъде наследена или причинена от увреждане на лимфните съдове. При зашеметяващата брюнетка тя наследява състоянието като малко дете.


"Майка ми ми казва, че съм била на три, когато забеляза, че нещо се случва. Много се оплаквах, че ме болят краката. Тя ме заведе на лекар и ме диагностицираха с лимфедем, като заявиха, че най-вероятно съм се родила без някои от моите лимфни възли", споделя Кармен.
Нещата с всяка година ставали по-зле и по-зле, но с времето тя се научила да се приема такава, каквато е.
 На снимките си Кармен често позира с мълчалива голота и любимото си бельо, което привлича коментари от други жени, чиито партньори никога не биха им позволили да покажат своето тяло на публично място.

Нейният приятел, 43-годишният Кахари Джумал, има ясно послание към тях. Той казва: "Не бъди несигурна. Ти правиш избора. Ти си възрастна жена". 
Двойката се срещнала за първи път, докато работели заедно.

Кахари добавя: "Тя се разхождаше и първото нещо, което забелязах, докато вървеше, беше нейният ръст. И аз си помислих: "О, уау! Еха! Всичко, което можех да кажа, беше уау. Изглеждаше добре. Това беше първото ми впечатление за Кармен".

Превод: БЛИЦ