Британката Джейд Гуди /27 г/, нашумялата участничка в Биг брадър, изгуби битката за живота си. Тя почина в съня си, заобиколена от най-близките си.
Синовете й Боби и Фреди на 6 и на 5 години, съпругът й Джак Туид и майка й Джаки бяха до нея до последния момент. Тя беше помолила лекарите да я изпишат от болницата и да прекара последните си дни в дома си в Есекс. Бившата звезда от Биг бродър е направила планове за погребението си, което иска да бъде тържество за нейния живот, а не традиционното погребение. “Знам, че ще има сълзи, но искам да има и смях за последните седем години, които бяха най-красивите в моя кратък живот”, е последното й желание.
Джейд участваше в индийската версия на Биг брадър. През август, два месеца, след като влезе в шоуто, в изповедалнята й казаха, че има рак на шийката на матката. Тя веднага излезе. Направи от себе си нещо като бренд. Джейд се запознава с Джак, бивш манекен, в дискотека. Той е бил в затвора, след като с бухалка пребил момче на 16 г. Двамата се ожениха само няколко седмици, преди Джейд да почине, пише “24 сата”. /БЛИЦ