Бразилецът Клебер Барбоса да Силва /30 г./ се скарал със съпругата си Ерика /22 г./ в колата пред дъщеря им.
С пожарогасителя ударил жената по главата и я изхвърлил от бясно движещата се Вектра. Жената била открита в тежко състояние насред пътя. Клебер продължил с колата до намиращия се наблизо аероклуб, където, заплашвайки с пистолет, изкарал от кабината пилота на едномоторен самолет. Казал му, че днес вече е убил един човек и нищо не може да му попречи да убие още един. Клебер отвлякъл самолета, като качил в него и 5-годишната си дъщеря Пенелопе. Самолетът се издигнал във въздуха и започнал да прави с него луди лупинги. Почти се ударил в една сграда. Полицейски хеликоптер и военен самолет започнали да го преследват.
Той не отговарял на повикванията по радиовръзката. След 40 минути малкият самолет наближил търговски център. В този момент започнал да пада. Това станало на паркинга на 10 метра от входа на търговския център. Клебер и дъщеря му са загинали. На земята няма пострадали. Унищожени са 23 коли.
По следите на изоставената Вектра полицията открила, че Клебер е главният заподозрян за изнасилването на 13-годишно момиче по-рано тази седмица.
От семейството му казват, че е бил в депресия и често казвал на жена си, че не е щастлив. Съпругата му е в болница в тежко състояние. /БЛИЦ