Една красавица вече изглежда ужасно. Кожата на нейното лице е цялата в рани. Подобен ужас би могла да сполети всяка една жена.
Тя се казва Тауни Уилоуби и е на 27 години. Красивата американка, която печелила титлата Мис Кентъки, била голям фен на солариумите, за да поддържа красив и равномерен тен на кожата на тялото и на лицето.

За съжаление, от честите процедури развила рак на кожата на лицето.  После ракът се трансформирал и се превърнал в отворени рани, които не просто загрозяват красивото лице, но причиняват огромен дискомфорт и ужасни болки, пише cnn.com.

Трагедията на младата Тауни Уилоуби може да бъде избегната от онези жени, които ползват често солариум, за да придобият атрактивен шоколадов тен на кожата.
 

Това особено доста се отнася за абитуриентките, които използват активно подобни процедури, за да бъдат зашеметяващи не само с уникалните тоалети и аксесоари, които ще носят по време на своя бал, но и с тена на кожата.

Най-вече онези млади дами, които възнамеряват да облекат прекалено къси рокли, дълги рокли с дълбоки деколтета или с големи цепки.
Преди да започнете процедури на солариум, обърнете внимание на вашата кожа. Ако имате някакви бенки или други подозрителни петна, потърсете съвет от лекар дали няма да ви причинят някакви проблеми.

Не прекалявайте със солариума! Не забравяйте какво причини на красивата Тауни Уилоуби.