Авторът Пол Крейг Робъртс (Paul Craig Roberts) е доктор по икономика, и бивш заместник-министър на финансите на САЩ по икономическата политика в администрацията на Роналд Рейгън. Работил е като редактор и колумнист в Wall Street Journal, списание Businessweek и агенция Scripps Howard News Service. По онова време той беше автор на редовната рубрика в The Washington Times. Автор е на множество книги за най-големите проблеми на нашето време, пише trud.bg

Ако сте демократ (привърженик на Демократическата партия в САЩ, бел. ред.) или woke* (събуден) идиот, тогава вие ще повярвате, че е проява на расизъм, фашизъм или недемократичност в изборния закон да се изисква удостоверение за идентификация при гласуване.

Изискването на доказателство за самоличност при покупката на бутилка вино или огнестрелни оръжия, осребряването на чек или кандидатстването за шофьорска книжка не е расизъм, фашизъм или недемократичност. Но не можете да се опитате да защитите честността на изборите.

Демократите, американските корпорации и комисарят по бейзбола** смятат, че всеки трябва да има възможността да гласува, при това не само гражданите на САЩ. И всички те би трябвало да могат да гласуват по няколко пъти, давайки гласа си във всички избирателни секции, което ще е възможно, когато не се изисква лична карта при гласуването.

Можете да разберете защо това е позицията на демократите и пробудените идиоти. Те виждат белите американски граждани като „системни расисти“, чиито гласове трябва да бъдат анулирани. Поради това те подкрепят всяка мярка, която увеличава възможността за фалшифициране на резултатите от гласуването, както убедително демонстрираха на изборите през 2020 г.

Но защо Coca-Cola, Delta Airlines и Висшата бейзболна лига (ВБЛ) се противопоставят на честните избори? Какво общо има това с интересите на техните акционери?

Антибелите ръководители на Coca-Cola вече имат проблеми с американското "непробудено" бяло население. Компанията има вътрешна програма за обучение на белите служители. В тази програма белите служители се учат, че „в САЩ и другите западни страни белите хора са социализирани, за да не се чувстват, че те по своята природа са по-добри само защото са бели“. За да преодолеят това чувство на превъзходство, белите хора трябва да се научат да бъдат по-малко бели. 

„Да бъдеш по-малко бял, означава да бъдеш по-малко жесток, по-малко арогантен, по-малко уверен, по-малко защитен, по-малко невеж, да си по-скромен, да скъсаш с апатията, да скъсаш с бялата солидарност“.

Да защитаваш по-малко означава да се откажеш от опитите да отстояваш себе си, защото в противен случай това ще означава че защитаваш белотата.

Опитайте се да кажете на чернокожите, че трябва да се научат да бъдат по-малко черни и ще видите къде всъщност се крие арогантността. Опитайте се да кажете на привържениците на Black Lives Matter да не се застъпват за черните. Същите тези бели хора, които се застъпват за чернокожите, се страхуват да отстояват себе си.

И къде е тази митична „бяла солидарност“?

Белите демократи заклеймиха тези 90 млн. привърженици на Тръмп като „вътрешни терористи“, „врагове на демокрацията“, „бели супермасисти“ и „отвратителни“ привърженици на Тръмп. Ето, това е бялата солидарност!

Как белите хора ще се социализират, вярвайки в своето превъзходство, когато всеки ден им се казва в образователната система за расова чувствителност в корпорациите и при военните, че те са „системни расисти“? Много психолози отбелязват, че образователната система е програмирала белите момчета да се отнасят негативно към себе си.

Това води до увеличаване на броя на самоубийствата и презрението измамните пропагандисти на Coca-Cola, които усилват психологическите щети, като насърчават психическото смачкване на белите американци да бъдат по-малко бели.

Истинският признак на привилегията са хората, които имат тези привилегии. И тези хора не са белите. Всички специални привилегии принадлежат на цветнокожите. Да ги преброим - предимства в приема в университет, при постъпване на работа и при повишенията, замразяване на постъпването на работа на белите, докато свободните работни места не се запълнят от цветнокожите, ограниченията на речта, които важат само за белите, но не и за цветнокожите. Списъкът продължава и продължава.

Защо Delta Airlines се противопоставя на честните избори?

Защо ВБЛ е толкова загрижена за закона в щата Джорджия, който изисква лична карта, за да се гласува, така че да премести Мача на звездите от Атланта, Джорджия? Комисарят на ВБЛ Робърт Д. Манфред младши каза, че решението му да накаже Джорджия е най-добрия начин да „демонстрираме спортните си ценности“. Как противопоставянето на честните избори ще „демонстрира нашите спортни ценности?“ Манфред смята, че ограничаването на правата на гласуване за гражданите на САЩ представлява "ограничения пред урните". Приема ли Манфред някакви ограничения за това кой гласува? А не може ли и целия свят да гласува на нашите избори?

Защо Путин е обвинен в намесата в изборите в САЩ, когато нелегалните чужденци имат правото да гласуват в изборите в САЩ? Защо е лошо, ако един чужденец се намесва в нашите избори, но ако гласува на тях, това означава, че е добро? Не се ли намесват чужденците в нашите избори, ако гласуват на тях?

Демократите заявяват, че е расистко ако се иска от чернокожите избиратели документи за самоличност със снимка и заклеймиха законодателния орган на републиканската Джорджия като „расистки“. И така, защо не е расизъм да се иска от белите избиратели документ за самоличност със снимка?

Байдън - "Обединителят" смята, че е правилно да накаже Джорджия за опита й да позволи да гласуват само нейните граждани.
С други думи, демократите, Coca-Cola, Delta Airlines и ВБЛ искат да лишат гражданите от правото им на глас, като позволят на негражданите да гласуват. Те смятат, че техните предубеждения против американските граждани им дава това морално превъзходство.

Тръмп призова своите привърженици да бойкотират Coca-Cola, Delta Airlines и ВБЛ за тяхната дискриминация срещу честните избори.
Ще отговорят ли неговите поддръжници на този призив? Или ще продължат да тровят телата си с кока-кола, да летят с полумонополната авиокомпания Delta и да гледат любимия си бейзболен отбор?

Белите американци нямат организация, която да защитава техните интереси

Те са свикнали със своето второстепенно съществуване. Те стават свидетели на това как се настаняват нелегални чужденци в хотели за сметка на данъкоплатците, докато бездомните американски граждани спят по улиците и под мостовете.

Те разбират, че политиката на „тяхното“ правителство е да ги замества с имигранти. Просто попитайте големия брой софтуерни инженери и IT служителите, които са заменени с хора от Индия с работни визи, издадени от „техните“ представители в Конгреса, защото „няма достатъчно американци, които да свършат тази работа“.

Белите американци са новите крепостни. И те са съгласни със своя робски статут. Те продължават да изпращат своите деца в държавните училища, финансирани от самите тях, за да бъдат настроени техните деца срещу самите тях. Те гласуват за демократите, които поставят правата на "цветнокожите" над техните. Ще продължат ли безгрижните американци да пият кока-кола, да летят с Delta и да гледат бейзболните мачове?

След като спечелиха този рунд, демократите се подготвят за следващия: лишаването на "системните расисти" от правото им да гласуват. То ще започне на Юг, където, както при Реконструкция***, на белите ще им бъде отказано правото да гласуват или на партията, за която да гласуват.
Паметниците на южняците бяха премахнати от южните градове, южните наименования бяха премахнати от улиците, училищата и военните бази, а южната литература беше забранена. Югът ще има съдбата на ''Отнесени от вихъра'', който бе провъзгласен за забранен филм.

Следващата стъпка ще бъде в реституцията, която да спре гласуването на южняците, за да се поправят греховете от миналото. Не се смейте. Това е много по-близо, отколкото си мислите.


* wokism (уокизъм), woke (събуден) е политически термин от афроамерикански произход. Отнася се до съзнателно разбиране на въпросите, свързани със социалната и расова справедливост. Произхожда от афро-американския израз на простонародния английски израз stay woke (остани буден).

** Комисарят на бейзбол е главният изпълнителен директор на Висшата бейзболна лига (Major League Baseball, MLB) и свързаната с нея Малка бейзболна лига - съзвездие от лиги и клубове, известно като „организирания бейзбол“.

*** Реконструкцията на Юга е период от историята на САЩ след края на Гражданската война, от 1865 до 1877 г., в който южните щати на Конфедерацията бяха реинтегрирани в САЩ и робската система беше премахната в цялата страна. В повечето от южните щати представителите на чернокожите също попаднаха в местните държавни органи. В отговор на това в Юга възникнаха множество тайни расистки организации, включително и Ку Клукс Клан, провеждащи политика на терор и насилие. Неуспехите на републиканските власти задълбочиха икономическата криза от 1873 г. В крайна сметка републиканските правителства загубиха подкрепата на избирателите в южните щати и на власт в Юга се завърнаха демократите. През 1877 г. участието на армията в държавното управление на Юг бе прекратено. Демократичните правителства на южните щати не възстановиха робството, но приеха дискриминационни закони, наречени законите на Джим Кроу. В резултат на това чернокожите се превърнаха във второкласни граждани и расистките принципи за супермасизма на белите продължават да доминират в общественото мнение. Монополът на Демократическата партия върху властта в Монолитния Юг продължава и след това до 1960-те години.