32-годишна бизнесдама бе държана като секс робиня повече от 10 седмици от детектив от полицията и негов съучастник, стана ясно в съд. Екатерина Каливанова е била многократно изнасилвана от своите похитители, които също я изнудвали за пари, като са я принудили да си продаде колата и жилището.
Те използвали шоков пистолет срещу нея, когато я отвлекли. В резултат тя е получила страшни травми по лицето.  

Тя успяла да се измъкне от лапите на своите изнасилвачи, едва когато тя се престорила, че обича единия от тях, спечелила му доверието и си създала възможност, в която тя успяла да се обади в полицията.  

Полицаят Дмитрий Пришченко, на около 40 години, и неговият съучастник Дмитрий Соколов, на около 30, постоянно изнасилвали жената, след като я оковали в апартамент в Митичний Близо до Москва, стана ясно в съда.  

Двамата са обвинени във въоръжено отвличане, изнудване, злоупотреба с положение и „агресивни секс действия”, включително и изнасилване.  
Трети човек, Александър Доценко, е обвинен в това, че е пазил жертвата по време на нейния плен.

 Жертвата е изпълнителен директор на верига за дентални услуги. Тя също е припечелвала с покупкопродажба и реновиране на жилища.  

Жената е толкова травматизирана от случилото се, че две години по-късно тя все още не може да се съвземе от гаврите.  „Те ми взеха телефона, колата и ключовете от апартамента, биеха ме постоянно. Заплашиха ме, че ще ме отведат в Крим и там ще ме убият и разчленят”, сподели за ужаса жертвата в съда.

Превод и редакция: БЛИЦ