Порноактриси разказаха за „тъмната страна” на професията. По думите на жена, участвала във филм за възрастни, това е било най-плашещото и жестоко нещо, което някога е изпитвала в живота си.

„Бях подложена на сериозно насилие. По всичко личеше, че актьорът изпитваше огромна ненавист към жените и се държеше много по-грубо, отколкото е необходимо”, споделя тя, цитирана от Film Daily.

Тя добавя, че мъжът не спирал да я налага по главата, а на пръста си имал масивен златен пръстен. Наложило се снимките да бъдат прекъснати, защото изпитвала силна болка.

Друга актриса от порнофилми казва, че в една от сцените партньорът й решил да я настъпи по главата. Тя започнала да плаче от болка. Наложило се снимките да бъдат прекъснати, жената била изгонена и получила много по-малко пари от обещаните.

Трета актриса разкрива, че много от колежките и доста често плачат от болка по време на снимките, защото ги бият и душат, а екипът, който снима, не обръща внимание на случващото се.

Освен болката, от снимките във филми за възрастни участничките могат да пипнат венерически болести.  Една от актрисите се сдобила с генитален херпес и на свой ред продължила да разнася заразата.