Американска порномоделка направи състояние от съдържание за възрастни благодарение на престоя си в затвора. Тя разказа за това в интервю за Daily Mail.

28-годишната Аби Нюман от Алабама признава, че е станала известна благодарение на факта, че е лежала два пъти в затвора, а нейни снимки от полицейски участъци са публикувани онлайн.

1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри!

Снимките бързо станали популярни и веднъж обогатили жената с 24 хиляди долара за една седмица.

През 2023 г. Нюман е задържана два пъти - за кражба от магазин и хулиганство. Скоро нейните снимки като обвиняема бяха публикувани в група в мрежата, където се появяват снимки на красиви престъпници.

След като излиза от затвора, американката открива, че хиляди нови фенове са се абонирали за страниците й в социалните мрежи.

„Дори не знаех за това, докато не излязох от затвора и видях, че имам много абонати в социалните мрежи и всички отбелязват снимката ми“, споделя спомените си Нюман.

Благодарение на неочакваната си популярност, тя започнала да печели много от откровените си снимки и видеоклипове.

Жената признава, че е имала проблеми със закона заради депресия. През 2023 г. тя претърпява спонтанен аборт и остава почти без пари. „Честно казано, затворът ми помогна финансово и по някакъв начин спаси живота ми“, казва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук