Бившата първа дама на САЩ Мелания Тръмп е семейна от 13 години. Като се има предвид, че тя е женена от дълго време, е трудно да си я представим с мъж, различен от Доналд Тръмп.

Но преди да каже съдбовното „да“ на бившия американски президент Доналд, бившият модел е имала и други връзки, които медиите, дори и да искаха, не можаха да намерят, след като се ожени.
Мелания се срещна с Доналд на Седмицата на модата през 1998 г., когато беше само на 28 години.

 Въпреки че тогава Доналд беше във втория си брак с актрисата Марла Мейпълс, това не му попречи да покани интригуващата словенка на любовна среща. Както Мелания обясни на медиите: „Разменихме си телефонните номера и останалото е история“.

След сватбата във Флорида през 2005 г. двойката има син Барън и скоро след това Тръмп решава да се кандидатира за президент.

Веднага щом Доналд влезе в Белия дом, репортерите искаха да научат повече за съпругата му. Въпреки че им беше трудно да направят това, те все пак стигнаха до следа - Юре Зорчич.
 Мелания и Зорчии се забавлявали, докато атрактивната дама живеела в Словения, по-точно седем години преди да срещне Доналд.

„Беше като във филм. Беше горещ летен ден през 1991 г. и беше нова сутрин за политическата ситуация в нашата страна, която беше във война. Градът беше празен и блокиран от военните. Карах мотоциклет и забелязах момиче на улицата - коя е тя? Тъй като я харесах, я последвах“, разказа Зорчич пред ABC.
 Според него той е бил във връзка с Мелания няколко години, а след това в средата на 90-те тя решава да напусне страната и да потърси професионалното си щастие в модните центрове - Италия, Франция и накрая Америка.
 А именно, както „Vanity Fair“ писа преди Доналд, Мелания не излизала често на любовни срещи с други мъже и той е единственият, който е известен.
 Въпреки че въз основа на историята мнозина очакваха да видят Джеймс Дийн от Словения, след публикуването на неговите снимки има съмнения дали нещо се е случило между Мелания и Зорчич или това е просто измислена от него история.

Превод: БЛИЦ